Najnovšie recenzie zo sekcie Midi
- kvalitné vyhotovenie
- phantomové napájanie pre kondenzátorový mikrofón
- dva vstupy ( jeden pre mikrofón druhý napríklad pre el.gitaru s Hi-Z)
- výborná konverzia 24bit/192 kHz
- pripojenie k MIDI
- nulová latencia (zatiaľ som nepostrehol, že by to nemala byť pravda)
- spolupracuje s Windows 8.1 ( čo môže byť problém pri starších zvukových kartách )
- s kartou je dodávaný nahrávací soft Cubase AI (je to síce osekaná verzia, no na domáce nahrávanie je úplne postačujúci)
- pri inštalácii Cubase AI do PC je potrebné postupovať naozaj presne podľa pokynov, no tie sú v angličtine, čo môže byť pre niekoho problém
najlepšia cenovodostupná zvuková karta, pre nahrávanie po jednom nástroji s phantomovým napájaním pre kondenzátorový mikrofón a prepojením s MIDI.....navyše dodávaný s výborným softvérom Cubase AI
- Takmer bezproblemova instalacia v linuxi ubuntu studio 14.04 az na detaili.
- Kvalitna klaviatura na pocit posobi skoro ako skutocne piano.
- Za tu cenu je v tomto momente bezkonkurencna.
Funguje super aj v linuxi ubuntu studio 14.04. Sice je potreba sa pohrat trocha s nastaveniami ale na koniec ho zobral super. Vo windowse ani nehovorim to nebola snad ani sekunda. Pre mna posobi kvalitne a je viediet, ze sa jedna o tazky kus kvalitneho pristroja pre vsetkych ktorych maju v plane spojit piano s pocitacom.
- veľmi prehladné a intuitívne ovládanie, za tie peniaze super,
- veľmi zložité nastavovanie presetov v pribalenom software MPC
Som spokojný s tovarom.Kompaktné prevedenie.
- rozmery/váha
- napajanie cez USB
- kvalita vyhotovenia
- dodávaný software
- funguje ako plug&play bez potreby inštalovať driver
- mpk mini editor nepodporuje Windows XP
- Chýba možnosť pripojenia Punch In/out pedalu
Kvalitný prenosný MIDI kontrolér za skvelú cenu.
V cene produktu je aj možnosť kvalitný softvérový balík.
Obsahuje :
Mpc essentials - sampler/sekvencer,AIR Hybrid 3 synth a Sonnivox wooble synth.
Bohužiaľ pretože použivam windows xp zatiaľ nemôžem vyskúšať dodávaný software
ktorý funguje s Windows 7 a vyššie.
Kontrolér samotný funguje aj s Windows XP ale softvérovy editor k nemu dodávaný na XP nefunguje.Bez neho sa nedajú meniť parametre vysielania midi dát pre pady,otočné knoby a joystick.
To považujem za najväčší zápor.
- kvalitný midi kontroler, odstupňovaná mechanika, cena
radosť na tom hrať, vyzerá skvele, kvalitné vyhotovenie
- vsetky potrebne ovladacie prvky
- tichy chod klaviatury
- vyborne spracovanie
- super cena
Prijemne ma prekvapil tichym chodom klaviatury,potom som zistil,ze chyba USB kabel,ktory mal byt v baleni - pouzil som z tlacky...
Kedze mam problem namapovat MIDI na FL,tak ho zatial nevyuzivam naplno,ale som spokojny a kupu nelutujem.
- Velkost
- mobilita
- vyhotovenie
- Tvrde pady
- Tazkopadne klavesy
Potreboval som Midi Controller na cestovanie, v nizkej cenovej hladine, no s maximalnymi moznostami. Knoby su paradna vymozenost, a aj pady, ktore sa daju pouzit na iny midi kanal nez klavesy. Problem padov je tvrdost, nizka citlivost. Chce to viac sily na aktivaciu takze dosiahnut peknu dynamiku je nemozne, pri najslabsom udere, velocita castokrat vystreli na 70-80% co je dost vela. Na klavesy som velke ocakavanie nemal, su v pohode, az nato ze je nutne ich stlacat na konci aby vobec zareagovali. Celkovo ma ale MPK Mini bavi, svoj ucel plni ( keby bol este o trochu mensi tak by to potesilo) ale celkovo som spokojny, za taku cenu nemozno ocakavat idealny midi kontroler, a je nutne urobit zopar kompromisov. Ktovie ako dlho vydrzi pokope a ci prezije par zahranicnych vyletov.
- skutočne šikovné(klávesy, pady, otočné tlačidlá a ďalšie veci v jednom)
- nepredáva sa spolu s obalom/púzdrom
Keď som prezeral stránky internetu hľadal som niečo malé, ľahké a prenosné čo by obsahovalo všetky veci, ktoré AKAI MPK MINI osahuje, skutočne ma to oslovilo na prvý pohľad.
CME UF70 Classic
Pridané: 6. februára 2014
(naposledy upravené 6. februára 2014)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Výborná cena, dobrá kvalita
- Nič
Odporúčam
- Veľa ovládacích prvkov
- Nemožnosť voľne priradiť funkcie na ovládacie prvky
Za tie peniaze dobré, chýba softvér na editácia ovládača
- Zaujimavy nastroj, hlavne kombinacia pripojenia DAW a ipad za zaujimavu cenu.
- Obcas nenabehne pri pripojeni na ipad. Na druhy ci treti krat naskoci. Zrejme problem s napajanim, kedze ipad vyhodi hlasku o velkom odbere el. prudu z usb
Vcelku ok
- Super kvalita za dobrú cenu.
- ?
OK!!!
- Dobrá pomôcka na experimenty s hudbou
JUe to dobrá pomôcka - náhradná hudobná klavesnica
Zobrazujem 141 - 153 zo 153 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 6 7 [ 8 ]